Eşti aici:Articole»Dunlop lanseaza cele mai noi pneuri insiprate din curse

Dunlop lanseaza cele mai noi pneuri insiprate din curse

La sfarsitul lui februarie, Dunlop a anuntat lansarea modelelor Sport Maxx Race si Sport Maxx RT , pe pista de curse Ascari din Spania.

Aceste tipuri de anvelope au fost create pentru a echipa unele dintre cele mai rapide masini din lume, printre care se numara Mercedes SLS si C63 AMG Black Series, Audi TT, RS si R8, Porsche 911 GT3 sau BMW M5.
Sport Maxx RT vizeaza echiparea autoturismelor care vor avea in dotare jante de 17 sau 18 toli in loc de 16, reprezentand incercarea celor de la Dunlop de a valorifica expansiunea acestor dimensiuni de jante pe modelele apartinand brandurilor de top, cum ar fi Audi, Maserati, Mini, BMW, Jaguar sau Mercedes AMG.


Sport Maxx RT inlocuieste SP Sportmaxx TT

Noul Sport Maxx RT (Racing Technology) este creat pentru soferii entuziasti. Totusi, conform Dunlop, acest pneu care vine sa inlocuiasca modelul SP Sportmaxx TT, va fi "destinat sa satisfaca nevoile celor mai inraiti fani ai condusului, care savureaza sentimentul de a detine controlul unui numar impresionant de cai putere si care viseaza sa fie in pole position in unele din cele mai prestigioase curse din lume."

Pentru a demonstra performantele recentelor debutante, Dunlop puncteaza la testele TÜV, care ne arata ca in comparatie cu competitorii sai directi, Sport Maxx RT ii surclaseaza atat pe carosabil uscat cat si umed, detinand un avans de 7%. In plus, testele independente arata o rezistenta la inaintare mai buna cu 11 procente, comparativ cu principalii competitori de pe piata.

Introducerea lui Sport Maxx RT vine intr-un moment in care soferii si echipamentele originale se indeparteaza treptat de jante cu diametrul de 16 toli, indreptandu-se catre 17 si 18, doua marimi pe care Sport Maxx RT se va concentra. Noua anvelopa este dezvoltata pentru a echipa unele din marcile de top, incluzand Audi, Maserati, Mini, BMW, Jaguar sau Mercedes AMG.

sursa: tyrepress.com/news
foto: tyrepress.com/news

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează