Eşti aici:Articole»Bridgestone furnizeaza anvelope speciale pentru siguranta motociclistilor, la Mugello

Bridgestone furnizeaza anvelope speciale pentru siguranta motociclistilor, la Mugello

Bridgestone va folosi compusi mai duri pentru anvelopele montate pe spate, cu o constructie speciala, pentru Grand Prix-ul italian, cu scopul de a face fata temperaturilor foarte ridicate de pe pista de la Mugello.

Producatorul japonez spune ca decizia de a aduce in plus patru anvelope de spate speciale, in afara de cele 10 slick-uri normale, a fost luata "cu scopul de a asgiura siguranta maxima motociclistilor". Aceste anvelope speciale au fost folosite timp de multi ani pe circuite precum Sachsenring sau Phillip Island.

Hiroshi Yamada – manager, Bridgestone Motorsport Department, a precizat: "Bridgestone a decis sa doteze motociclistii cu anvelope de spate special construite, fiind o masura de siguranta impotriva temperaturilor extrem de ridicate. Acest lucru a fost laudat de Comisia de Siguranta, Dorna, FIM si toate echipele din MotoGP. Ca intotdeauna, vom monitoriza conditiile circuitului, vom examina anvelopele folosite pe parcursul weekendului si vom lucra impreuna cu echipele pentru a garanta siguranta maxima pentru toti motociclistii."

"In plus, luand in considerare lectiile pe care le-am invatat luna trecuta in Olanda la Dutch TT, vom revizui, de asemenea, rigurozitatea anvelopelor noastre pentru fiecare circuit, pentru a determina daca este nevoie sa furnizam anvelope cu constructii speciale pentru spate, pentru oricare din rundele MotoGP."


sursa: tyrepress.com
foto: tyrepress.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează