Eşti aici:Articole»Goodyear lanseaza UltraGrip8 Performance

Goodyear lanseaza UltraGrip8 Performance

In ciuda soarelui tarziu de vara (sau poate datorita lui), Goodyear a invitat jurnalistii la lansarea modelului UltraGrip8 Performance la Icebar, in Londra, pe 6 septembrie. In timp ce vremea a fost neobisnuint de frumoasa pentru o vara britanica, Icebar (unde totul este facut din gheata) si-a propus reaminteasca invitatilor ce inseamna conditiile de iarna pentru masini si soferi.

UG8P Beauty shot Driving 01 web 849472325Potrivit celor de la Goodyear, UltraGrip8 a fost special dezvoltat sa ofere performante puternice pe noroi, zapada si pe drumuri acoperite de gheata.
UltraGrip8 Performance ofera o combinatie de trei tehnologii menite sa furnizeze atat rigiditate, cat si manevrabilitate pe zapada.
Lamele Hybrid de inalta densitate ofera, de asemenea, o manevrabilitate excelenta pe zapada de-a lungul duratei de viata a anvelopei, precum si un numar crescut de crampoane, contribuind la performante generale imbunatatie pe zapada.

Pe carosabil umed, un profil directional cu santuri hidro-dinamice dispereaza apa in lateral pentru a preveni acvaplanarea, in timp ce pe carosabil uscat, o nervura centrala continua contribuie a o manevrabilitate mai precisa. Rezultatele unor teste independente au confirmat ca, dintre modelele testate, UltraGrip8 Performante ofera una din cele mai reduse rezistente la rulare.

Michelle Fisher, Brand Manager al Goodyear a spus:"Cand am intrebat consumatorii ce isi doresc de la o anvelopa de iarna, ni s-a spus clar ca sunt asteptari mari in ceea ce priceste aderenta si franarea. Multi dintre consumatori s-au aflat pe soselele europene, atunci cand conditiile grele de iarna si-au facut prezenta, iar lectiile invatate de-a lungul anilor inca au ramas in mintea lor, de aceea si cererea atintita tot mai mult catre aderenta si franare. Noi am dezvoltat UltraGrip8 Performance pentru a satisface aceste nevoi".sursa: tyrepress.com/news
foto: tyrepress.com/news

Comentarii  

 
#2 Millions Of Parents 'cut Back On Heating To Pay Mortgage' 04-05-2016 10:10
That is finished with an extraordinary content to discourse program.This highlight will increase the value of your campaigns usa email list .You can extend your endeavors and achieve more people.The bid of online networking is basically gone yet it has

since a need for some businesses.GetR esponse has highlights that help you interpersonal organization easily.

You can utilize your time better when taking a shot at your campaigns .A GetResponse record can be connected to your social networking accounts canada email list .Once connected, you can convey cautions about your new campaigns.You can succeed with online business in the event that you learn and take your time.You can profit on the web.You need to trust in yourself and your products.Email advertising is about exertion. GetResponse is your associate.
Citat
 
 
#1 victor 10-12-2013 12:27
atentie mare la achizitionarea anvelopelor Goodyear, se pare ca piata romaneasca este una buna pentru compania respectiva de a "vinde" stocurile care zac de peste un an prin depozitele occidentalilor, solicitati si verificati la achizitie detalii in primul rand despre data fabricatiei
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează