Eşti aici:Articole»Goodyear lanseaza UltraGrip8 Performance

Goodyear lanseaza UltraGrip8 Performance

In ciuda soarelui tarziu de vara (sau poate datorita lui), Goodyear a invitat jurnalistii la lansarea modelului UltraGrip8 Performance la Icebar, in Londra, pe 6 septembrie. In timp ce vremea a fost neobisnuint de frumoasa pentru o vara britanica, Icebar (unde totul este facut din gheata) si-a propus reaminteasca invitatilor ce inseamna conditiile de iarna pentru masini si soferi.

UG8P Beauty shot Driving 01 web 849472325Potrivit celor de la Goodyear, UltraGrip8 a fost special dezvoltat sa ofere performante puternice pe noroi, zapada si pe drumuri acoperite de gheata.
UltraGrip8 Performance ofera o combinatie de trei tehnologii menite sa furnizeze atat rigiditate, cat si manevrabilitate pe zapada.
Lamele Hybrid de inalta densitate ofera, de asemenea, o manevrabilitate excelenta pe zapada de-a lungul duratei de viata a anvelopei, precum si un numar crescut de crampoane, contribuind la performante generale imbunatatie pe zapada.

Pe carosabil umed, un profil directional cu santuri hidro-dinamice dispereaza apa in lateral pentru a preveni acvaplanarea, in timp ce pe carosabil uscat, o nervura centrala continua contribuie a o manevrabilitate mai precisa. Rezultatele unor teste independente au confirmat ca, dintre modelele testate, UltraGrip8 Performante ofera una din cele mai reduse rezistente la rulare.

Michelle Fisher, Brand Manager al Goodyear a spus:"Cand am intrebat consumatorii ce isi doresc de la o anvelopa de iarna, ni s-a spus clar ca sunt asteptari mari in ceea ce priceste aderenta si franarea. Multi dintre consumatori s-au aflat pe soselele europene, atunci cand conditiile grele de iarna si-au facut prezenta, iar lectiile invatate de-a lungul anilor inca au ramas in mintea lor, de aceea si cererea atintita tot mai mult catre aderenta si franare. Noi am dezvoltat UltraGrip8 Performance pentru a satisface aceste nevoi".sursa: tyrepress.com/news
foto: tyrepress.com/news

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează